Anadolu Döner 9. şubesini Sincan’da açtı: Bekir Bolat “Her şubede aynı standartları koruyoruz” dedi [DETAY HABER]
Anadolu Döner Bekir Bolat markasının Ankara’daki 9. şubesi Sincan Ahi Evran Mahallesi 225. Cadde No:16’da açıldı. CUMHA Cumhur Haber Ajansı’nın izlediği açılışta, 5 TL’ye döner kampanyası uzun kuyruklar oluşturdu. Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bolat hijyen ve taze üretim vurgusu yaparken, Genel Koordinatör Buse Bozbıyık yeni şube hedeflerini ve franchise taleplerini anlattı, vatandaşlar ise lezzet ve fiyat memnuniyetlerini dile getirdi.
Ankara’nın yerli markalarından Anadolu Döner Bekir Bolat, Sincan’da yeni şubesini hizmete açtı. Ahi Evran Mahallesi 225. Cadde No:16’daki şubenin açılışı, 8 Aralık Pazartesi günü düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Açılışa özel 5 TL’ye döner kampanyası yoğun ilgi görürken, sanayi esnafı ve bölge halkı uzun kuyruklar oluşturdu.
“İşimizi Seviyoruz, Hijyenik Üretim Yapıyoruz”
CUMHA Cumhur Haber Ajansı mikrofonlarına konuşan Anadolu Döner Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Bolat, Ankara’nın döner tüketiminde öne çıkan bir il olduğunu belirterek, “Ankara döneri zaten her zaman sever, döner potansiyeli olarak Türkiye’de en yüksek illerden biridir, bir de başkentimizdir.” dedi.
Başarının temelinde işi sevmek ve standardı korumanın bulunduğunu vurgulayan Bekir Bolat, “Bir insanın bir şeyi başarması için önce işini sevmesi gerekir. Önemli olan kaliteli, hijyenik üretim yapmaktır.” ifadelerini kullandı. Son dönemde gıda zehirlenmelerine ilişkin haberlere üzüldüklerini dile getiren Bolat, “Merdiven altı üretimlerden kaynaklı insanlarımız hayatını kaybetti, onlara rahmet diliyorum. Devletimizin bizi daha çok denetlemesini istiyorum, biz denetime her zaman açığız.” diye konuştu.
Bolat, Anadolu Döner’in kurumsal büyümeyi hedeflediğini belirterek, “Bizim işimiz kurumsal olarak büyümek. Entegre tesisli ve hijyenik ortamda çalıştığımız için bu zamana kadar zehirlenme yaşanmadı, bundan sonra da yaşanmayacağını düşünüyorum.” dedi.
Hedef: Ankara’da 30, Türkiye Genelinde 400 Şube
Anadolu Döner’in şubeleşme hedeflerini anlatan Bekir Bolat, önceliklerinin Ankara içi büyüme olduğunu dile getirdi. Bolat, “İlk hedefimiz Ankara’da otuz şube yapmak. Otuz şubeden sonra daire şeklinde genişleyerek ilerlemek istiyoruz.” sözleriyle planlarını paylaştı.
Soğuk zincir ve donuk ürün konusunda hassas olduklarının altını çizen Bolat, “İlden ile sevkiyatı çok ön görmüyoruz. Her ilin kendi deposu, kendi imalathanesi olması lazım. Soğuk zincire girdiğiniz zaman donuk ürün devreye giriyor, biz donuk ürünü tasvip etmiyoruz. Günlük taze döner satışını uygun görüyoruz.” dedi. Bolat, Ankara’daki dokuz şubeye üç araçla günlük sevkiyat yapıldığını, ürünlerin soğuk zincirle ama donuk olmadan şubelere ulaştırıldığını kaydetti.
İnsan sağlığının her şeyin üzerinde olduğunu vurgulayan Bekir Bolat, “Her insanımız değerlidir, her insanımız temiz ve kaliteli yemek yemeği hak ediyor.” ifadesini kullandı.
Genel Koordinatör Buse Bozbıyık: “Halkımız Tadına Baksın, Lezzetimizi Görsün”
Anadolu Döner’in büyüme sürecini yakından yöneten Genel Koordinatör Buse Bozbıyık, açılış alanındaki yoğunluğa dikkat çekti. Bozbıyık, “Sincan’dayız, dokuzuncu şubemiz ve ciddi bir kalabalık var. Beş TL’ye bir döner kampanyamız doğru, bu ikram bağında yapılan bir şey. Halkımız nasiplensin, tadına baksın, dönerimizin lezzetini görsün, tatsın diye açılışlarımızda fiyatı genel olarak uygun tutuyoruz.” açıklamasında bulundu.
Açılış öncesi yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatan Bozbıyık, “Arkadaşlarımız inanılmaz bir ekip çalışması içinde. Açılıştan önce de çok tempolu çalıştık. Bazı dükkanlar kurulu geliyor, bazılarını ise konseptimize uygun hale getirmek için baştan aşağı yeniliyoruz. Dükkanın durumuna ve ustaların çalışma sistemine göre bu süreç yaklaşık 45 gün ile iki ay arasında sürüyor.” dedi.
Yeni Şubeler Çubuk’ta Devam Edecek, Franchise Talepleri Artıyor
Bozbıyık, henüz açılmayan sekizinci şubeye de değinerek, “Bu bizim dokuzuncu şubemiz ama aynı zamanda sekizinci şubemiz daha açılmadı. Onu da iki hafta sonra Çubuk’ta açacağız, Çubuk halkına da hitap edeceğiz.” bilgisini paylaştı.
Franchise talepleri hakkında konuşan Genel Koordinatör, “Bu zaten franchise olan bir şubemiz. Yurt dışından teklifimiz var, yurt dışındaki bir firmayla görüşüyoruz. Bekir Bey, Antalya ve İstanbul üzerinden de yoğun teklifler alıyor, özellikle İstanbul kesimi çok istiyor.” diye konuştu.
Buna karşın kontrollü büyüme stratejisi izlediklerini vurgulayan Bozbıyık, “Şu anda taze ve yeni bir markayız, adımları doğru atmak çok önemli. Bilinçsiz atılan adımın daha sonra kötü sonuçlar doğurabileceğini düşünüyoruz. Her yere şube açılmıyor, potansiyelin ve insan yoğunluğunun olduğu, yemek kesiminin güçlü olduğu bölgeleri tercih ediyoruz.” dedi.
Bekir Bolat’ın sanayi bölgelerine özel önem verdiğini hatırlatan Bozbıyık, “Bekir Bey sanayiden gelme bir esnaf. Doğup büyüdüğü, hamurunun yoğrulduğu yer sanayi. Sanayi esnafıyla diyalog çok güçlü, hızlı servis var. Bu nedenle bazı şubelerimiz sanayi bölgelerinde klasik konseptte, şehir merkezindekiler ise pro sistem dediğimiz farklı bir konseptle hizmet veriyor.” ifadelerini kullandı.
Menüde Özel Ürünler: “Mr Patron” ve “Kovada Tavuk Döner”
Anadolu Döner’i diğer dönercilerden ayıran menü çeşitlerine de değinen Buse Bozbıyık, Bekir Bolat’ın sektörü yakından takip ettiğini vurguladı. Bozbıyık, “Bekir Bey’in gözlemi çok güçlü. Tadım kısmını da çok iyi yapıyor, gidiyor, geziyor, çeşitli fuarlara katılıyor. Dönerin her halini, her marinasyonunu merak ediyor ve hepsiyle hummalı bir çalışma yürütüyor.” dedi.
Markanın farklı sunumları hakkında bilgi veren Bozbıyık, “Kovada tavuk döner dediğimiz bir sistemimiz var; içinde mevsim salatası, yeşillik, pilav, patates kızartması ve döner bulunuyor. ‘Mr Patron’ dediğimiz ürün ise Bekir Bey’in kendi bulduğu bir sistem, içinde hem tavuk hem et döner var, ikisi harman edilmiş şekilde sunuluyor. Zurna tavuk dürüm, davul gibi çeşitlerimizle dönerin her halini yapıyoruz, esnaf da bu çeşitliliği seviyor.” açıklamasını yaptı.
Bilal Bolat: “Dokuzuncu Şubemizi Açmanın Onurunu Yaşıyoruz”
Açılışta mikrofonlara konuşan Bilal Bolat, dokuzuncu şubeyi hizmete açmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Bolat, “Dokuzuncu şubemizi açıyoruz, bunun onuru ve gururu içerisindeyiz. Sincan halkını şubemize bekliyoruz, onlara en iyi şekilde hizmet vereceğiz.” dedi.
Hizmet kalitesini sürekli yüksek tutmayı amaçladıklarını söyleyen Bilal Bolat, “Yolumuz her zaman ileri. Sürekli hizmet kalitemizi, standartlarımızı en üst seviyede tutmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Açılışa özel kampanyayı da değerlendiren genç müşterilerden biri, “Bence çok iyi bir kampanya, insanların yeni yerler keşfetmesi için de güzel bir fırsat oldu. Rekabet artınca fiyatlar da vatandaş için daha uygun hale geliyor.” diye konuştu.
Açılışa Özel 5 TL Döner Kampanyası İzdiham Oluşturdu
Sincan Sanayi Sitesi ve çevresinde çalışan çok sayıda vatandaş, açılışa özel 5 TL’lik döner kampanyasından yararlanmak için Anadolu Döner Sincan şubesi önünde kuyruk oluşturdu. Bazı vatandaşlar, kampanyayı “esnafı ve sanayi çalışanını düşünerek yapılmış bir jest” olarak değerlendirdi.
CUMHA Cumhur Haber Ajansı’na konuşan bir vatandaş, “Beş TL’ye döner kampanyası gayet güzel, şu an insanların yaşadığı sıkıntıda esnafı düşünerek yapılmış bir şey.” sözleriyle memnuniyetini dile getirdi. Başka bir müşteri ise, “Bence gayet ucuz, bugün beş liraya ekmek bile alamıyorsun.” ifadelerini kullandı.
Sincan’da otuz yıldır yaşadığını belirten bir esnaf, yeni şube için, “Otuz yıldır Sincan’dayım, böyle bir tesis harika olmuş. Mekanınız güzel, hayırlı uğurlu olsun.” dedi. Bir başka vatandaş da, “Dizayn çok güzel, ferah. Sincan’da tek mekan diyebilirim. Dönerini yedim, bütün aşireti aradım, hepsi yolda geliyor.” sözleriyle hem lezzeti hem de fiyatı övdü.
Anadolu Döner lezzetini daha önce farklı şubelerde tattığını söyleyen müşterilerden biri, “Yedim, güzeldi, harika bir şeydi. Oradaki lezzetle buradaki lezzetin aynı olacağını düşünüyorum.” derken, başka bir vatandaş, “Anadolu Döner’i biliyoruz, birçok yerde şubeleri var. Daha önce yedim, güzeldi, şimdi tekrar deneyeceğim.” ifadelerini kullandı.
Sanayi esnafı adına konuşan bir müşteri ise, “Beş TL’lik kampanya için Sincan sanayi esnafı olarak teşekkür ederiz, gerçekten ihtiyaç olan bir şeydi.” diyerek işletmeye teşekkür etti.
Sincan Halkına Davet
Açılış sürecini değerlendiren Buse Bozbıyık, “Dokuzuncu şubesiyle Anadolu Döner Bekir Bolat’ın Sincan’a hayırlı olmasını diliyorum. Bütün halkımızı ve esnaf arkadaşlarımızı şubemize bekliyoruz.” dedi. Açılış boyunca 5 TL’lik kampanyadan yararlanan vatandaşlar, hem lezzet hem fiyat hem de işletmenin hijyen ve dizaynından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Anadolu Döner’in Sincan Sanayi bölgesine önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti.
Kaynak: CUMHA - CUMHUR HABER AJANSI
Tepkiniz Nedir?
Beğen
0
Beğenmiyorum
0
Aşk
0
Komik
0
Öfkeli
0
Üzgün
0
Vay
0